مصرف تن ماهي موجب افزايش حافظه مي‌شود

 يك متخصص تغذيه گفت: مصرف تن ماهي براي دانش‌آموزان و كساني كه كارهاي فكري انجام مي‌دهد مفيد است و موجب افزايش حافظه مي‌شود.


مرتضي صفوي در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: تن ماهي به عنوان يك غذايي كه مي‌تواند نياز بدن را به امگا3 تأمين كند محسوب مي‌شود.

وي گفت: اگر تن ماهي در هفته 2 بار مصرف شود. نياز بدن به امگا3 تأمين مي‌شود.به دليل اينكه تن ماهي بيشتر از گوشت‌هايي استفاده مي‌شود كه قرمز رنگ است و پروتئين بيشتري دارد. مقداري زيادي پروتئين و آهن در تن ماهي وجود دارد.

اين متخصص تغذيه اضافه كرد: از املاح و مواد معدني در تن ماهي يافت مي‌شود مي‌توان به منيزم، ويتامين‌ها ب1، ب 6، ب3، اشاره كرد. تن ماهي مي‌تواند سطح هموسيستئين خون را كاهش دهد كه موجب كاهش بيماري‌هاي قلبي مي‌شود.

صفوي گفت: مصرف تن ماهي به حافظه كمك مي‌كند براي بيماران قلبي مفيد است. از لخته شدن خون جلوگيري مي‌كند و براي كساني كه درس مي‌خوانند و كارهاي فكري دارند غذاي مفيدي است كه موجب افزايش حافظه آنها مي‌شود.

اين متخصص تغذيه اضافه كرد: ماهي تن البته داراي جيوه است و اگر به مقدار زيادي جيوه وارد بدن شود به اعصاب اثر مي‌گذارد و موجب اختلالات شنوايي، بي‌حسي سيستم عصبي و رشد بافت‌هاي مغزي مي‌شود. بنابراين مصرف بيش از حد ماهي تن نيز مضر است و به خصوص: مادران باردار از تن ماهي به مقدار كم استفاده كنند.